Onderzoek Sociale veiligheid Deventer Ziekenhuis komt tot een einde.

Begin volgende maand zullen de resultaten van het onderzoek betreffende de sociale veiligheid rond om de parkeergarages van het Deventer Ziekenhuis worden gepresenteerd.

Het doel van het Deventer Ziekenhuis is:

“een prettig en veilig woon-en werkklimaat realiseren in het gebouw en op het terrein voor personeel, patiënten en bezoekers, rekening houdend met mogelijkheden voor besparing  van energiekosten en de voorbeeldfunctie van het DZ naar het publiek uit oogpunt van energiebeleid”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>