Energiefonds Overijssel bestaat 2 jaar

Op 16 januari jongstleden vierde het Energiefonds Overijssel haar 2 jarig bestaan.

De gebeurtenissen vonden plaats in het schaatscafé “Nova Zembla” van kunstijsbaan “De Sheg” in Deventer. Tijdens deze informele bijeenkomst is stilgestaan bij de diverse projecten die reeds zijn gerealiseerd met middelen uit het fonds. Zoals onder meer de Wooncorporaties en hun succesvolle energiebesparende projecten. De woningcorporatie met de duurzaamste projecten zijn dan ook terecht even in het zonnetje gezet.

2 jaar EFO shegDagvoorzitter Dorine Putman, ambassadeur van Energiefonds Overijssel Dorine Putman sprak met schaatsers Erben Wennemars, Erik Hulzebosch en Marnix ten Kortenaar over hún bijdrage aan een duurzaam Overijssel

Met Gedeputeerde van de provincie Overijssel Eddy van Hijum en directeur van het Energiefonds Overijssel Bas-Jan Blom werd teruggeblikt op de afgelopen twee jaren en ook vooruit gekeken naar de toekomstverwachtingen van Energiefonds Overijssel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>