Van Dorp Installatie

van dorp installatieVan Dorp is een landelijk werkende totaalinstallateur. Het bedrijf heeft 13 vestigingen en telt circa 900 medewerkers. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd.

Duurzaam en innovatief
Van Dorp is een vooruitstrevend en innovatief installatiebedrijf. Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten. Het bedrijf biedt duurzame en dus groene concepten aan voor de utiliteitsbouw en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Tevens is het bedrijf voor haar klanten voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën. Eind 2012 heeft Van Dorp het CO2 Bewust Certificaat niveau 5 behaald. Een prestatie om trots op te zijn.

Met kennis en respect
Kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij Van Dorp hoog in het vaandel.

Bedrijfsfilm:

 

Van Dorp staat voor:

  • Betrouwbaar
  • Snelle responstijden
  • Korte projectrealisatie
  • Hoge servicegraad
  • Veilige en bedrijfszekere installaties
  • Vakkundige uitvoering
  • Technische kennis
  • Ervaren en goed opgeleide medewerkers
  • Eigen servicedienst

Een vast dagelijks aanspreekpunt
Als u met Van Dorp werkt, krijgt u te maken met één dagelijks aanspreekpunt: uw vaste projectleider (en -team) met wie u voortaan alle zaken regelt. Werken met één vast aanspreekpunt heeft veel voordelen: het is gemakkelijk voor u en alle kennis rond uw retailformule wordt geborgd. Bovendien kunt u kiezen voor een integrale aanpak, zodat alle technieken naadloos op elkaar aansluiten en u nu en in de toekomst voorzien bent van de beste technische oplossingen.

Altijd dichtbij
Wij organiseren onze dienstverlening vanuit 13 vestigingen. Onze mensen zitten verspreid over heel Nederland. Tevens beschikken wij over een netwerk van vaste partners. Wij zijn dus altijd dichtbij. Daardoor kunnen wij u snel van dienst zijn.

Altijd bereikbaar
Onze servicemonteurs zijn 24/7 inzetbaar. Op werkdagen wordt u geholpen door onze mensen van Technisch beheer. Daarbuiten wordt u automatisch doorgeschakeld naar de centrale meldkamer. In elk geval zorgen onze medewerkers dat het probleem waar u mee zit snel wordt verholpen.

Een strakke planning en een goede afstemming tussen de verschillende (technische) vakgebieden, dat is waar onze projectmanagers garant voor staan. Van Dorp draagt de verantwoordelijkheid voor management en uitvoering van projecten van elke omvang en complexiteit.