AAA-lux

AAA-LUX-JASSTECH-Website-LogoAAA-LUX is er van overtuigd dat, dankzij nieuwe technologieën, de perceptie van verlichting op het punt staan om voorgoed te veranderen. Daarom combineert AAA-LUX deze technologieën en componenten om hoogvermogen LED verlichtingsoplossingen te bedenken en te ontwikkelen die, in combinatie met een flexibel Licht Controle en Management Systeem (LCMS), de eindgebruiker de verlichtingsflexibiliteit en kwaliteit biedt die het wenst.

Dankzij de AAA-LUX hoogvermogen LED lampen en draadloze Licht Controle en Management Systeem (LCMS) kan de gebruiker bepalen wanneer, waar en hoeveel verlichten noodzakelijk is. Alle essentiële componenten voor zowel de lampen, armaturen als LCMS worden door AAA-LUX zelf vervaardigd en de software wordt continue verbeterd. AAA-LUX kan daarom altijd de hoogste kwaliteit verlichting en de meeste recente software leveren.

De verlichtingsoplossingen van AAA-LUX verbeteren de veiligheid van zowel medewerkers als vastgoed, verhogen de productiviteit en tillen het sportniveau en de beleving naar een hoger niveau.

De lampen en het licht controle en management systeem kunnen eenvoudig aan elke bestaande infrastructuur worden gekoppeld waardoor integratie of vervanging van bestaande verlichting probleemloos kan worden uitgevoerd. Bij het ontwerp van AAA-LUX lampen zijn de installatie vereisten van conventionele lampen het uitgangspunt. Aanvullende investering in masten of kabels zijn daarom niet langer noodzakelijk wanneer AAA-LUX LED lampen worden gebruikt om de bestaande conventionele lampen te vervangen.

Het flexibele systeem biedt eigenaren en beheerders van grote terreinen de volledige controle over de verlichting en maakt het mogelijk de lampen te dimmen zonder afbreuk te doen aan de uniformiteit en kwaliteit van de verlichting. Dankzij dit flexibel gebruik kan de relatie met andere stakeholders (zoals buren, flora en fauna) worden verbeterd omdat het de energieconsumptie en lichtvervuiling doet verminderen.

AAA-LUX heeft haar hoofdkantoor en voornaamste onderzoekslaboratoria in Eindhoven. Vanuit deze locaties werken ingenieurs en verlichtingsspecialisten dagelijks aan de ontwikkeling van moderne LED verlichtingsoplossingen. Eindhoven wordt internationaal beschouwd als ‘de kraamkamer van de moderne verlichting’ en de stad huist vele innovators en specialisten op het gebied van verlichting. De symbiose waarmee de regionale verlichtingsindustrie samenwerkt stelt AAA-LUX in staat om daarom steeds de beste talenten en specialisten te betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe LED verlichtingsoplossingen.

Sinds 1891 toont de verlichtingsindustrie in Eindhoven dat er licht is aan het einde van de tunnel. Met de introductie van haar nieuwe en slimme LED verlichtingsoplossingen weet AAA-LUX sinds 2005 de industrie naar een steeds hoger niveau te drijven door de standaard voor de norm continue te verbeteren.