Indulux

Indulux_logoMeer dan 40 jaar is Indulux/INL actief in verlichting en veilige werkplekoplossingen.
Dit geldt zowel voor de industrie, petrochemie, werkverlichting, veiligheidstrafo’s en alle toebehoren.

Indulux/INL heeft een gedreven team van medewerkers die continu bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten zodat wij de klant de beste, en meest inovatieve oplossing kunnen bieden.
Of het nu gaat om energiebesparing, energiezuinige verlichting, sport- en terreinverlichting, industriële verlichting, oplossingen voor laagspanning of werken in explosiegevaarlijke omgevingen, Indulux/INL heeft altijd wel een oplossing.

Indulux/INL staat vooraan bij de ontwikkeling van de LED verlichting en energiebesparende maatregelen voor bedrijven. Wij zijn ook in staat om een oplossing op maat te bieden. Uw probleem wordt onze missie.

Indulux/INL biedt haar klanten een oplossing op maat in alle doelgroepen. Wij zijn onafhankelijk en zullen te allen tijde een oplossing bieden waar de klant het beste mee uit de voeten kan.

Indien u wilt weten of uw bedrijf kan besparen op de verlichting kunnen wij een onafhankelijke energiescan voor u maken. Zoekt u een oplossing voor uw situatie in de verlichting/spanning? Indulux heeft op maat gemaakte oplossingen voor uw situatie.